Candy Cotton

Perhevapaalta työelämään -valmennukset

Kuopiossa

Toteuttajana Eezy Työllisyyspalvelut

Tiedote: Seuraavat valmennukset alkavat tammikuussa 2023​

Päivitämme valmennuksiamme vuodelle 2023, jonka vuoksi uusien ryhmien alkamisessa tulee pieni tauko marras-joulukuun aikana. Ei kuitenkaan hätää! Ilmoittautuminen ei ole sulkeutumassa, mutta huomioithan valmennukseen ilmoittautuessasi ensi vuoden ensimmäisten valmennusten alkamisajankohdat.

 

Seuraavat valmennukset alkavat heti tammikuussa 2023. Ilmoittautuminen pysyy meillä koko ajan auki, joten voit ilmoittautua jo ennakkoon ensi vuoden puolella alkavaan valmennukseen. Saat ennakkoilmoittautumisesta vahvistusviestin ja sinuun ollaan yhteydessä tammikuun alussa. Tammikuussa oudosta numerosta tuleva puhelu onkin todennäköisesti uusi valmentajasi! Valmennuksiin ilmoittautuminen jatkuu edelleen kesäkuun 2023 loppuun saakka.

Lämpimästi tervetuloa mukaan uuteen seikkailuun!

Happy Girl with Dad

Valmennusten sisältö ja tavoitteet

Valmennuksessa saat tukea tulevan työurasi tarpeisiin. Käymme läpi urasuunnittelu- ja työnhakuprosessia napakalla ja osallistujien omaa tilannetta, toiveita ja tavoitteita tukevalla tavalla. Käytössäsi on kokeneen valmentajan henkilökohtainen tuki ja ohjaus.

Valmennukset käytännössä: aika, paikka, toteutus, ilmoittautuminen

Palvelu on suunnattu Kuopion seudun perhevapaalla oleville vanhemmille, joilla ei ole voimassa olevaa työsuhdetta, tai joilla työsuhteen jatkumiseen liittyy epävarmuuksia. Henkilökohtaista valmennusta voidaan kuitenkin räätälöidä  myös omaan työhön palaavalle vanhemmalle, jolla työhön paluuseen liittyy epävarmuuksia; työsuhteen puuttuminen ei siis ole kriteeri palveluun osallistumiselle.

 

Valmennukseen ilmoittaudutaan Perhevapaalta työelämään -hankkeen nettisivujen ilmoittautumislomakkeen kautta. Kun olemme saaneet ilmoittautumisesi, olemme sinuun yhteydessä palvelun aloitusta varten. Toimitilamme Kuopiossa sijaitsevat osoitteessa Viestikatu 1-3, jossa järjestämme kasvokkain ohjausta. Tämän lisäksi meillä on mahdollisuus järjestää joustavaa verkko-ohjausta Teams-alustaa käyttäen.

Lue lisää valmennuksesta Kuopiossa täällä.

Tutustu valmentajiin!

School Notebook
Martti Turunen Valmennuskeskus Public_edited.jpg

Valmentaja

Martti Turunen

 

Olen tehnyt Savo-Karjalan alueella ohjaus- ja työllistämistyötä lähes 15 vuotta erilaisten asiakasryhmien parissa. Peruslähtökohtana minulla ohjaustyössä on asiakkaan kuuntelu ja hänen omien tavoitteidensa mukainen eteneminen. Koskaan ei ole myöhäistä tai väärä hetki lähteä tavoittelemaan unelmiaan ja pienin askelin eteneminen on yhtä arvokasta, kuin suuret harppaukset.

Tiia.jpg

Tiia Kantanen

Minua motivoi työssäni asiakkaiden onnistumiset. Uskon, että jokaisella on enemmän vaihtoehtoja työnhaussa kuin sitä aluksi tuleekaan ajatelleeksi. Yhdessä onnistumme!

Valmentaja

Kuopi_HanHir_esittely.jpeg

Valmentaja

Hanna Hirvonen

 

Olen toiminut ryhmien sekä yksilöiden ohjauksen parissa lähes 15 vuoden ajan. Minulla on tietotaitoa koulutus, työllistymis- sekä tukitoimintajärjestelmistä sekä laaja moniammatillinen verkosto työni tukena. Työssäni toimin ratkaisukeskeisesti sekä jokaiselle ohjattavalleni oman näköisiä polkuja etsien.  Aina on vaihtoehtoja, yhdessä onnistumme!

Eezy Työllisyyspalvelut

Eezy Työllisyyspalvelut (ent. Valmennuskeskus Public) on koulutus-, valmennus-, ohjaus- ja kuntoutuspalveluja tarjoava yhtiö, joka kuuluu Eezy Oyj konserniin. Valmennuksiimme osallistuu valtakunnallisesti vuosittain yli 8000 henkeä.

Meillä toiminnasta vastaa yli 100 rekrytointiasiantuntijaa, uravalmentajaa ja kouluttajaa.

 

www.valmennuskeskuspublic.fi

Eezy-Työllisyyspalvelut_pieni.png