top of page
Candy Cotton

Perhevapaalta työelämään -valmennukset

Pohjois-Savossa

Toteuttajana Eezy Työllisyyspalvelut

Happy Girl with Dad

Valmennusten sisältö ja tavoitteet

Valmennuksessa saat tukea tulevan työurasi tarpeisiin. Käymme läpi urasuunnittelu- ja työnhakuprosessia napakalla ja osallistujien omaa tilannetta, toiveita ja tavoitteita tukevalla tavalla. Käytössäsi on kokeneen valmentajan henkilökohtainen tuki ja ohjaus.

Valmennukset käytännössä: aika, paikka, toteutus, ilmoittautuminen

Palvelu on suunnattu pohjoissavolaisille perhevapaalla oleville vanhemmille, joilla ei ole voimassa olevaa työsuhdetta, tai joilla työsuhteen jatkumiseen liittyy epävarmuuksia. Henkilökohtaista valmennusta voidaan kuitenkin räätälöidä  myös omaan työhön palaavalle vanhemmalle, jolla työhön paluuseen liittyy epävarmuuksia; työsuhteen puuttuminen ei siis ole kriteeri palveluun osallistumiselle.

 

Valmennukseen ilmoittaudutaan Perhevapaalta työelämään -hankkeen nettisivujen ilmoittautumislomakkeen kautta. Kun olemme saaneet ilmoittautumisesi, olemme sinuun yhteydessä palvelun aloitusta varten. Toimitilamme Kuopiossa sijaitsevat osoitteessa Vuorikatu 20 A (3krs.), jossa järjestämme kasvokkain ohjausta. Tämän lisäksi meillä on mahdollisuus järjestää joustavaa verkko-ohjausta Teams-alustaa käyttäen.

Lue lisää valmennuksesta Pohjois-Savossa täällä.

Tutustu valmentajiin!

School Notebook
Martti Turunen Valmennuskeskus Public_edited.jpg

Valmentaja

Martti Turunen

 

Olen tehnyt Savo-Karjalan alueella ohjaus- ja työllistämistyötä lähes 15 vuotta erilaisten asiakasryhmien parissa. Peruslähtökohtana minulla ohjaustyössä on asiakkaan kuuntelu ja hänen omien tavoitteidensa mukainen eteneminen. Koskaan ei ole myöhäistä tai väärä hetki lähteä tavoittelemaan unelmiaan ja pienin askelin eteneminen on yhtä arvokasta, kuin suuret harppaukset.

Tiia.jpg

Tiia Kantanen

Minua motivoi työssäni asiakkaiden onnistumiset. Uskon, että jokaisella on enemmän vaihtoehtoja työnhaussa kuin sitä aluksi tuleekaan ajatelleeksi. Yhdessä onnistumme!

Valmentaja

Kuopi_HanHir_esittely.jpeg

Valmentaja

Hanna Hirvonen

 

Olen toiminut ryhmien sekä yksilöiden ohjauksen parissa lähes 15 vuoden ajan. Minulla on tietotaitoa koulutus, työllistymis- sekä tukitoimintajärjestelmistä sekä laaja moniammatillinen verkosto työni tukena. Työssäni toimin ratkaisukeskeisesti sekä jokaiselle ohjattavalleni oman näköisiä polkuja etsien.  Aina on vaihtoehtoja, yhdessä onnistumme!

Eezy Työllisyyspalvelut

Eezy Työllisyyspalvelut (ent. Valmennuskeskus Public) on koulutus-, valmennus-, ohjaus- ja kuntoutuspalveluja tarjoava yhtiö, joka kuuluu Eezy Oyj konserniin. Valmennuksiimme osallistuu valtakunnallisesti vuosittain yli 8000 henkeä.

Meillä toiminnasta vastaa yli 100 rekrytointiasiantuntijaa, uravalmentajaa ja kouluttajaa.

 

www.valmennuskeskuspublic.fi

Eezy-Työllisyyspalvelut_pieni.png
bottom of page