Candy Cotton

Perhevapaalta työelämään -valmennukset

Lapin maakunnassa

Valmennuskeskus Public

Happy Girl with Dad

Mitä valmennuksessa tehdään?

Valmennuksessa saat tukea tulevan työurasi tarpeisiin. Käymme läpi urasuunnittelu- ja työnhakuprosessia napakalla ja osallistujien omaa tilannetta, toiveita ja tavoitteita tukevalla tavalla. Käytössäsi on kokeneen valmentajan henkilökohtainen tuki ja ohjaus.

Kenelle valmennus on
ja miten se järjestetään?

Palvelu on suunnattu Lapin maakunnan perhevapaalla oleville vanhemmille, joilla ei ole voimassa olevaa työsuhdetta, tai joilla työsuhteen jatkumiseen liittyy epävarmuuksia. Henkilökohtaista valmennusta voidaan kuitenkin räätälöidä  myös omaan työhön palaavalle vanhemmalle, jolla työhön paluu mietityttää; työsuhteen puuttuminen ei siis ole kriteeri valmennukseen osallistumiselle.

 

Valmennukseen ilmoittaudutaan Perhevapaalta työelämään -hankkeen nettisivujen ilmoittautumislomakkeen kautta. Kun olemme saaneet ilmoittautumisesi, olemme sinuun yhteydessä palvelun aloitusta varten. Lapissa palvelu toteutetaan etävalmennuksena verkossa tai puhelimen välityksellä.

Lue lisää valmennuksista Lapissa täältä.

School Notebook
Toni.jpg

Valmentaja
Toni Varis

Minulla on pitkä kokemus erilaisista urasuunnitteluun ja työnhakuun liittyvistä valmennuksista ympäri Suomea. Jokainen osallistuja on oman tilanteensa paras tuntija ja valmentajan tehtävänä on auttaa uskaltamaan ja saavuttamaan tavoitteet.

sanna.png

Valmentaja
Sanna Voutilainen

Olen työskennellyt useiden vuosien ajan erilaisissa ohjaustehtävissä erilaisissa elämäntilanteissa olevien asiakkaiden parissa. Ohjaustyössäni lähtökohtana on asiakaslähtöisyys, asiakkaan kunnioitus sekä ratkaisukeskeinen työote. Työskentelen asiakasta kuunnellen, tukien ja eteenpäin vieden. Vahvuuksiani valmentajana on asiakkaan kohtaamisen taidot, positiivinen asenne sekä vahva ymmärrys työelämästä, eri alojen työllistymismahdollisuuksista, koulutusvaihtoehdoista sekä työllistymistä tukevista palveluista. Valmennustyössäni lähden aina liikkeelle asiakkaan osaamisen ja vahvuuksien kartoituksesta, ammatillisen identiteetin, itseluottamuksen ja pystyvyysuskomusten vahvistamisesta, toiveiden ja tavoitteiden asettamisesta sekä konkreettisten askelmerkkien asettamisesta kohti asiakkaan tavoitetta.

Valmennuskeskus Public

Valmennuskeskus Public on valmennusalan perheyhtiö, joka tarjoaa koulutus-, valmennus-, ohjaus- ja kuntoutuspalveluja. Valmennuksiimme osallistuu valtakunnallisesti vuosittain yli 8000 henkeä. Meillä toiminnasta vastaa yli 100 rekrytointiasiantuntijaa, uravalmentajaa ja kouluttajaa.

 

www.valmennuskeskuspublic.fi

Valmennuskeskus-Public-Logo-RGB_edited.jpg