Candy Cotton

Perhevapaalta työelämään -valmennukset

Lapin maakunnassa

Toteuttajana Eezy Työllisyyspalvelut

Tiedote: Seuraavat valmennukset alkavat tammikuussa 2023​

Päivitämme valmennuksiamme vuodelle 2023, jonka vuoksi uusien ryhmien alkamisessa tulee pieni tauko marras-joulukuun aikana. Ei kuitenkaan hätää! Ilmoittautuminen ei ole sulkeutumassa, mutta huomioithan valmennukseen ilmoittautuessasi ensi vuoden ensimmäisten valmennusten alkamisajankohdat.

 

Seuraavat valmennukset alkavat heti tammikuussa 2023. Ilmoittautuminen pysyy meillä koko ajan auki, joten voit ilmoittautua jo ennakkoon ensi vuoden puolella alkavaan valmennukseen. Saat ennakkoilmoittautumisesta vahvistusviestin ja sinuun ollaan yhteydessä tammikuun alussa. Tammikuussa oudosta numerosta tuleva puhelu onkin todennäköisesti uusi valmentajasi! Valmennuksiin ilmoittautuminen jatkuu edelleen kesäkuun 2023 loppuun saakka.

Lämpimästi tervetuloa mukaan uuteen seikkailuun!

Happy Girl with Dad

Mitä valmennuksessa tehdään?

Valmennuksessa saat tukea tulevan työurasi tarpeisiin. Käymme läpi urasuunnittelu- ja työnhakuprosessia napakalla ja osallistujien omaa tilannetta, toiveita ja tavoitteita tukevalla tavalla. Käytössäsi on kokeneen valmentajan henkilökohtainen tuki ja ohjaus.

Kenelle valmennus on
ja miten se järjestetään?

Palvelu on suunnattu Lapin maakunnan perhevapaalla oleville vanhemmille, joilla ei ole voimassa olevaa työsuhdetta, tai joilla työsuhteen jatkumiseen liittyy epävarmuuksia. Henkilökohtaista valmennusta voidaan kuitenkin räätälöidä  myös omaan työhön palaavalle vanhemmalle, jolla työhön paluu mietityttää; työsuhteen puuttuminen ei siis ole kriteeri valmennukseen osallistumiselle.

 

Valmennukseen ilmoittaudutaan Perhevapaalta työelämään -hankkeen nettisivujen ilmoittautumislomakkeen kautta. Kun olemme saaneet ilmoittautumisesi, olemme sinuun yhteydessä palvelun aloitusta varten. Lapissa palvelu toteutetaan etävalmennuksena verkossa tai puhelimen välityksellä.

Lue lisää valmennuksesta Lapissa täällä​.

School Notebook
sanna.png

Valmentaja
Sanna Voutilainen

Olen työskennellyt useiden vuosien ajan erilaisissa ohjaustehtävissä erilaisissa elämäntilanteissa olevien asiakkaiden parissa. Ohjaustyössäni lähtökohtana on asiakaslähtöisyys, asiakkaan kunnioitus sekä ratkaisukeskeinen työote. Työskentelen asiakasta kuunnellen, tukien ja eteenpäin vieden. Vahvuuksiani valmentajana on asiakkaan kohtaamisen taidot, positiivinen asenne sekä vahva ymmärrys työelämästä, eri alojen työllistymismahdollisuuksista, koulutusvaihtoehdoista sekä työllistymistä tukevista palveluista. Valmennustyössäni lähden aina liikkeelle asiakkaan osaamisen ja vahvuuksien kartoituksesta, ammatillisen identiteetin, itseluottamuksen ja pystyvyysuskomusten vahvistamisesta, toiveiden ja tavoitteiden asettamisesta sekä konkreettisten askelmerkkien asettamisesta kohti asiakkaan tavoitetta.

Eezy Työllisyyspalvelut

Eezy Työllisyyspalvelut (ent. Valmennuskeskus Public) on koulutus-, valmennus-, ohjaus- ja kuntoutuspalveluja tarjoava valmennusalan yhtiö, joka kuuluu Eezy Oyj konserniin. Valmennuksiimme osallistuu valtakunnallisesti vuosittain yli 8000 henkeä. Meillä toiminnasta vastaa yli 100 rekrytointiasiantuntijaa, uravalmentajaa ja kouluttajaa.

 

www.valmennuskeskuspublic.fi

Eezy-Työllisyyspalvelut_pieni.png