top of page
Candy Cotton

Perhevapaalta työelämään -valmennukset

Muut alueet

Toteuttajana Hoivatie Oy

Happy Girl with Dad

Mitä valmennuksessa tehdään?

Valmennuksessa saat tukea tulevan työurasi tarpeisiin. Käymme läpi urasuunnittelu- ja työnhakuprosessia napakalla ja osallistujien omaa tilannetta, toiveita ja tavoitteita tukevalla tavalla. Käytössäsi on kokeneen valmentajan henkilökohtainen tuki ja ohjaus.

Kenelle valmennus on
ja miten se järjestetään?

Etävalmennus on suunnattu perhevapaalla oleville vanhemmille, joilla ei ole voimassa olevaa työsuhdetta, tai joilla työsuhteen jatkumiseen liittyy epävarmuuksia. Henkilökohtaista valmennusta voidaan kuitenkin räätälöidä  myös omaan työhön palaavalle vanhemmalle, jolla työhön paluu mietityttää; työsuhteen puuttuminen ei siis ole kriteeri valmennukseen osallistumiselle.

 

Valmennukseen ilmoittaudutaan Perhevapaalta työelämään -hankkeen nettisivujen ilmoittautumislomakkeen kautta. Kun olemme saaneet ilmoittautumisesi, olemme sinuun yhteydessä palvelun aloitusta varten. Muiden alueiden palvelu toteutetaan etävalmennuksena verkossa tai puhelimen välityksellä.

Lue lisää valmennuksesta muilla alueilla täällä​.

School Notebook

Valmentaja

Pauliina Koskela

Tärkeimpiä asioita valmennuksessani ovat luottamus, läsnäolo, herkkyys, tasavertaisuus sekä omien vahvuuksien ja osaamisen tunnistaminen. Minulla on ratkaisukeskeinen, kannustava ja huumorilla varustettu työote valmennuksessa.

Olen työskennellyt opetusalalla, opettajien kouluttajana sekä ohjaustehtävissä. Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri ja opinto-ohjaaja. Minulla on myös tuoreita omakohtaisia kokemuksia perhevapaalta töihin siirtymisestä.

Parasta tässä työssä on päästä mukaan iloitsemaan muiden onnistumisista ja oivalluksista!

Valmentaja

Pinja Valo

Olen työhönvalmentaja ja kasvatuspsykologian asiantuntija.

 

Työurallani olen tehnyt sosiaalialalla erilaisia ohjaus- ja valmennustehtäviä sekä koulutuskentällä suunnittelutehtäviä. Olen valmentanut työttömiä työnhakijoita erilaisten TE-palveluiden hankkeissa, tehnyt yksilöllistä urasuunnittelutyötä, kouluttanut kevytyrittäjiä, ohjannut ja opettanut turvapaikanhakijoita sekä maahanmuuttajia, ja toiminut sosiaaliohjaajana lastensuojelutehtävissä. Hoivatiellä olen tehnyt pääasiassa ammatillista ja sosiaalista kuntoutusta työikäisille, joilla on fyysisiä ja/tai psyykkisiä haasteita työ- ja toimintakyvyssään, ja jotka ovat aloittamassa työuraansa tai palaamassa työelämään. Autan ja tuen urasuunnittelussa, osaamisen ja palvelutarpeen kartoituksessa, työnhaussa, työ- ja toimintakyvyn sekä elämänhallinnan haasteissa.

 

Työssäni minulle on tärkeää luoda turvallinen ja luottamuksellinen vuorovaikutussuhde asiakkaan kanssa. Tulipa matkan varrella sitten millaisia tilanteita vastaan tahansa, toimin rinnallakulkijana ja ohjaan yksilöä eteenpäin niissä asioissa, joissa hän itse toivoo. Vahvuuksinani ohjaustyössä on yksilöllinen, psykologinen ja dialoginen työote sekä asiakkaat, joilla on erilaisia mielenterveyden haasteita työ- ja toimintakyvyssään. Myös maahanmuuttajien työllistymisasioissa minun puoleeni voi kääntyä. 

Muiden alueiden valmennuksen toteuttaa Hoivatie Oy

bottom of page