Äiti ja lapsi sylikkäin.

Pohditko seuraavaa askeltasi perhevapaan jälkeen?

Sivuiltamme saat paljon tietoa ja tukea perhevapaalta työelämään siirtymiseen - oli se sitten työnhakuun, työhön, opiskelemaan tai kohti yrittäjyyttä.

Minne seuraavaksi?

Perhevapaa on yksi elämän tärkeistä vaiheista. Se tuo mukanaan ikimuistoisia hetkiä, kehittää itsetuntemusta ja voi jopa laittaa koko muunkin elämän uusiksi. Samaan aikaan tauko työelämästä sekä palaaminen työmarkkinoille ja opintoihin voi herättää monenlaisia epävarmuuden tunteita. 

Autamme sinua löytämään verkostoja ja vertaistukea sekä keräämään juuri sinulle sopivat vinkit seuraavan askeleen ottamiseen - kun koet olevasi siihen valmis! 

Blogista vinkkejä perheen ja työn yhdistämiseen

Alkuun pääset seuraamalla blogiamme: löydät sieltä vinkkejä ja ajankohtaista tietoa perhevapaalta palaamiseen, tulevaisuuden suunnitelmien selkeyttämiseen ja oman osaamisen tunnistamiseen.

Työpöydällä kädet tietokoneella, kukkia ja teekuppi.

Hankkeen blogi

Lapsi ja isä nauravat.

Valmennuksia perhevapaalaisille (tulossa!)

Mikä on Perhevapaalta työelämään -valmennus?

Valmennuksemme tarjoavat tukea ja työkaluja onnistuneeseen siirtymään työelämään, uudelle uralle tai koulutukseen.

Valmennus toteutetaan sekä ryhmä- että
yksilöohjauksena. Ne sisältävät räätälöityä
yksilöllistä ja ratkaisukeskeistä työskentelyä,
jossa tuetaan mahdollisuuksiasi, voimavarojasi ja myönteisiä tulevaisuuden näkymiäsi. Erityisesti ryhmätapaamiset myös tuovat verkostoja ja vertaistukea.

Valmennukset ovat ilmaisia eivätkä sido sinua mihinkään. Ne toteutetaan kokeiluna osana Uudenmaan ELY-keskuksen Perhevapaalta työelämään -hanketta Helsingissä, Turussa, Tampereella, Kuopiossa sekä etätoteutuksena Lapin maakunnassa.

Ilmoittautuminen valmennuksiin avautuu kesän aikana ja ensimmäiset ryhmät aloittavat alkusyksystä. Pysy kuulolla, tiedotamme pian lisää!

Hanke sosiaalisessa mediassa

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa! Perhevapaalaisena löydät parasta sisältöä hankkeen Instagramista, Facebookista ja Youtubesta. Löydät kaikki kanavamme alta.

Videoista apua arkeen ja työelämään paluuseen

Videogalleriastamme löydät vinkkejä oman osaamisen sanoittamiseen, uuden suunnan etsimiseen, työhön paluuseen sekä voimavarojen löytämiseen arjessa. Löydät videot klikkaamalla alta:

  • Perhevapaalta työelämään -hankkeen Facebook-kanava.
  • Perhevapaalta työelämään -hankkeen Instagram-kanava.
  • Perhevapaalta työelämään -hankkeen LinkedIn-kanava.
  • Perhevapaalta työelämään -YouTube-kanava.
  • Uudenmaan ELY-keskuksen Työllisyys ja kotoutuminen -yksikön Twitter.
Candy Cotton

Hankkeen Instagram