Äiti ja lapsi sylikkäin.

Pohditko seuraavaa askeltasi perhevapaan jälkeen?

Sivuiltamme saat paljon tietoa ja tukea perhevapaalta työelämään siirtymiseen - oli se sitten työnhakuun, työhön, opiskelemaan tai kohti yrittäjyyttä.

Minne seuraavaksi?

Perhevapaa on yksi elämän tärkeistä vaiheista. Se tuo mukanaan ikimuistoisia hetkiä, kehittää itsetuntemusta ja voi jopa laittaa koko muunkin elämän uusiksi. Samaan aikaan tauko työelämästä sekä palaaminen työmarkkinoille ja opintoihin voi herättää monenlaisia epävarmuuden tunteita. 

Autamme sinua löytämään verkostoja ja vertaistukea sekä keräämään juuri sinulle sopivat vinkit seuraavan askeleen ottamiseen - kun koet olevasi siihen valmis! 

Alkuun pääset seuraamalla blogiamme: löydät sieltä vinkkejä ja ajankohtaista tietoa perhevapaalta palaamiseen, tulevaisuuden suunnitelmien selkeyttämiseen ja oman osaamisen tunnistamiseen.

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa! Perhevapaalaisena löydät parasta sisältöä hankkeen Instagramista, Facebookista ja Youtubesta. Löydät kaikki kanavamme skrollaamalla alaspäin.

Tulossa!

Parhaiten saat henkilökohtaista tukea Perhevapaalta työelämään -valmennuksistamme. Valmennukset ovat ilmaisia eivätkä sido sinua mihinkään. Ne toteutetaan kokeiluna osana Uudenmaan ELY-keskuksen Perhevapaalta työelämään -hanketta. Valmennukset alkavat alkusyksyllä 2021, tiedotamme valmennuksista pian lisää!

 

Työpöydällä kädet tietokoneella, kukkia ja teekuppi.

Hankkeen blogi

Candy Cotton

Hankkeen Instagram