Valmennuksia perhevapaalaisille

Mikä on Perhevapaalta työelämään -valmennus?

Valmennuksemme tarjoavat tukea ja työkaluja onnistuneeseen siirtymään työelämään, uudelle uralle tai koulutukseen. Valmennukset on tarkoitettu perhevapaalla oleville tai lapsia kotona hoitaville vanhemmille. Osallistua voi riippumatta esimerkiksi koulutaustasta, sukupuolesta tai siitä, kuinka pitkään on hoitanut lasta kotona. Mukaan pääsee, olipa työsuhde odottamassa perhevapaalta paluuta tai ei. 

Valmennus toteutetaan sekä ryhmä- (10h) että
yksilöohjauksena (16h). Ne sisältävät räätälöityä
yksilöllistä ja ratkaisukeskeistä työskentelyä,
jossa tuetaan mahdollisuuksiasi, voimavarojasi ja myönteisiä tulevaisuuden näkymiäsi. Erityisesti ryhmätapaamiset myös tuovat sinulle verkostoja ja vertaistukea.

Valmennukset ovat maksuttomia, eivätkä sido sinua mihinkään. Ne toteutetaan osana Uudenmaan ELY-keskuksen Perhevapaalta työelämään -hanketta Helsingissä, Turussa, Tampereella, Kuopiossa, Oulussa sekä etätoteutuksena Lapin maakunnassa. Valmennusta on tarjolla suomeksi, ruotsiksi, pohjoissaameksi (Lapissa), englanniksi, venäjäksi, arabiaksi, somaliksi, kurdiksi (sorani tai kurmandzi), persiaksi ja mandariinikiinaksi. Ilmoittautumislomakkeen täyttämisen jälkeen valmentaja ottaa sinuun viikon sisällä yhteyttä, jolloin sovitaan myös jatkoaikataulusta.

Ilmoittaudu Perhevapaalta työelämään -valmennukseen!

Voit tutustua valmennukseen omalla alueellasi tai mennä suoraan ilmoittautumaan alta.

Ilmoittaudu mukaan ja valmentaja ottaa sinuun yhteyttä!

Mukaan voit ilmoittautua vielä kesäkuun loppuun asti!

Äiti ja lapsi sylikkäin.

Pohditko seuraavaa askeltasi perhevapaan jälkeen?

Sivuiltamme saat paljon tietoa ja tukea perhevapaalta työelämään siirtymiseen - oli se sitten työnhakuun, työhön, opiskelemaan tai kohti yrittäjyyttä.

Minne seuraavaksi?

Perhevapaa on yksi elämän tärkeistä vaiheista. Se tuo mukanaan ikimuistoisia hetkiä, kehittää itsetuntemusta ja voi jopa laittaa koko muunkin elämän uusiksi. Samaan aikaan tauko työelämästä sekä siirtyminen työmarkkinoille ja opintoihin voi herättää monenlaisia epävarmuuden tunteita. 

Autamme sinua löytämään verkostoja ja vertaistukea sekä keräämään juuri sinulle sopivat vinkit seuraavan askeleen ottamiseen - kun koet olevasi siihen valmis! 

Blogista vinkkejä perheen ja työn yhdistämiseen

Alkuun pääset seuraamalla blogiamme: löydät sieltä vinkkejä ja ajankohtaista tietoa perhevapaalta siirtymiseen, tulevaisuuden suunnitelmien selkeyttämiseen ja oman osaamisen tunnistamiseen.

Hanke sosiaalisessa mediassa

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa! Perhevapaalaisena löydät parasta sisältöä hankkeen Instagramista, Facebookista ja Youtubesta. Löydät kaikki kanavamme alta.

Videoista apua arkeen ja työelämään paluuseen

Videogalleriastamme löydät vinkkejä oman osaamisen sanoittamiseen, uuden suunnan etsimiseen, työhön paluuseen sekä voimavarojen löytämiseen arjessa. Löydät videot klikkaamalla alta:

  • Perhevapaalta työelämään -hankkeen Facebook-kanava.
  • Perhevapaalta työelämään -hankkeen Instagram-kanava.
  • Perhevapaalta työelämään -hankkeen LinkedIn-kanava.
  • Perhevapaalta työelämään -YouTube-kanava.
  • Uudenmaan ELY-keskuksen Työllisyys ja kotoutuminen -yksikön Twitter.

 Vinkkejä perhe- ja työelämän yhteensovittamiseen? Tutustu yhdessä MiB:n kanssa tekemäämme Perhevapaalta sujuvasti työelämään -oppaaseen!

Candy Cotton

Hankkeen Instagram