top of page

Sysselsättning efter familjeledigheten-projekt

Päivitetty: 5. toukok. 2021

Är du orolig för problem med familjen och återintegrering? Eller drömmer du om en ny karriär, hitta ett jobb eller studera för en familjeledighet? Om ja, den tjänst som tillhandahålls med vårt projekt är bara för dig!


Projektets utbud av tjänster inkluderar kapacitetsuppbyggnad och försoning av arbete och familjeliv. Dessutom finns det vägledning om karriär- och karriärval och jobbsökande eller entreprenörscoaching. Tjänstens innehåll är alltid anpassat till dina behov och består av både grupp- och individuell coaching. Gruppavsnittet ger dig möjlighet att träffa andra föräldrar i samma situation som du och att dela idéer med dem. Individuell coaching, å andra sidan, tittar på de frågor som är mest relevanta för dig och letar efter lämpliga lösningar.


Vi har ordnat barnomsorg för din tjänst. Så du behöver inte oroa dig för barnomsorg utan fokusera på coaching och ge! Du kan registrera dig för tjänsten via den här länken (den här länken för att registrera dig).

"Perhevapaalta työllistyminen -hanke" -teksti ja ELY-keskuksen logo valkealla ympyräpohjalla vauvan jalasta, rotkon yli kurottavasta naisesta sekä miehestä ja vauvasta koostuvan kuvakollaasin päällä.

10 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page