top of page
Candy Cotton

Perhevapaalta työelämään -valmennukset

Pirkanmaalla

Toteuttajana Arffmann Finland Oy

Happy Girl with Dad

Mitä valmennuksessa tehdään?

Perhevapaalta työelämään -valmennuspalveluun osallistuvat asiakkaat saavat ryhmämuotoisessa valmennuksessa käyttöönsä lisäksi henkilökohtaisen valmentajan, jonka avulla ja tuella asiakkaan siirtymistä perhevapaalta työelämään edistetään. Valmennus on luonteeltaan ohjaavaa, neuvovaa ja aktivoivaa, ja sen sisältö suunnitellaan asiakkaan taustan ja tavoitteiden mukaisesti tukemaan urasuunnitelman toteuttamista. Käsiteltäviä aiheita ovat esimerkiksi oma osaaminen ja vahvuudet, työllistymisen ja kouluttautumisen vaihtoehdot, tietotekniset taidot työnhaussa, työelämätietous, mahdollisten työllistymisen esteiden tunnistaminen, henkilökohtaisen työnhakutilanteen arviointi ja työnhaun valmiuksien monipuolinen kehittäminen. Valmennuksen jälkeen asiakkaalla on tarvittavat työkalut työelämään siirtymiseen, koulutukseen hakeutumiseen tai muun sopivan urapolun aloittamiseen. Lisäksi asiakkaat saavat ryhmätapaamisilla vertaistukea sekä verkostoja.

Kenelle valmennus on
ja miten se järjestetään?

Perhevapaalta työelämään -valmennukseen voivat osallistua Pirkanmaan alueella asuvat, perhevapaalla olevat vanhemmat, jotka kokevat tarvitsevansa tukea työelämään siirtymiseen. Valmennukseen sisältyy 10 tuntia ryhmävalmennusta pienryhmässä (5-8 hlö) sekä 16 tuntia yksilövalmennusta henkilökohtaisen valmentajan kanssa.  Valmennusta toteutetaan Tampereella osoitteessa Aleksanterinkatu 26. Lisäksi valmennusta toteutetaan verkossa etänä. Valmennuksen kokonaiskesto on noin kolme kuukautta, minkä jälkeen asiakkaalla on mahdollisuus osallistua kahden tunnin mittaiseen seurantatapaamiseen henkilökohtaisen valmentajan kanssa noin kuuden kuukauden päästä palvelun aloittamisesta. Huomioittehan, että valmennukset päättyvät 31.10.2023. Näin ollen valmennustunnit eivät välttämättä täyty täysimääräisinä, jos aloitat valmennuksen vasta myöhemmin syksyllä. Palveluun ilmoittaudutaan ilmoittautumislinkin kautta. Lue lisää valmennuksista täältä!

Tutustu valmentajiin!

School Notebook

Valmentaja

Aleksanteri.jpg

Valmentaja

Aleksanteri Kiviluoto

 

Tervetuloa viemään sinun tavoitteitasi eteenpäin!


Minulla on monipuolinen työkokemus sekä valmentamisesta että muiden alojen töistä sekä omakohtainen kokemus perhevapaalta palaamisesta.
Valmennettavani ovat luonnehtineet minua: hauska mutta tavoitteellinen, helposti lähestyttävä ja valmentautujia kuunteleva.

aleksanteri.kiviluoto@edu.arffman.fi
+358 44 715 608

MicrosoftTeams-image.png

Valmentaja

Kirsi Pajamäki

Osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen, erilaisten vaihtoehtojen miettiminen, ratkaisukeskeisyys ja positiivisuus ovat valmennustyössäni keskeisiä elementtejä. Minulla on osaamista ja kokemusta monipuolisesti työnhaun, opiskelun ja urasuunnittelun eri teemoista sekä ammatillisen kuntoutuksen palveluista. Koulutustaustani on kuntoutus- ja kasvatustieteissä, työkokemus etupäässä asiakaspalvelu- ja ohjausalan tehtävistä. Työnhaun ja urasuunnittelun parissa olen työskennellyt reilun 10 vuoden ajan.

kirsi.pajamaki@edu.arffman.fi

+358 44 901 6355

Maija Mansikka Valmentaja (1).jpg

Valmentaja

Maija Mansikka

 

Sosionomi, ammatillinen opettaja ja erityisopettaja sekä näyttötutkintomestari.

 

Mennään yhdessä hymyssä suin ja toteutetaan sinulle tärkeitä tavoitteita. Työurani aikana olen ohjannut satoja ihmisiä kohti unelmatyötä tai koulutusta.

maija.mansikka@edu.arffman.fi

+358 44 764 0969

Arffmann Finland Oy

Arffman on maan johtava työelämään suuntaavien valmennus- ja koulutuspalveluiden tuottaja. Kuuntelemalla, välittämällä ja sopivasti soveltamalla autamme ihmisiä löytämään itsestään halun oppia ja kehittyä. Ja mitä ikinä teemme, teemme sen mitattavasti ja tuloksellisesti. Tarjoamme Perhevapaalta työelämään -uravalmennuksessa henkilökohtaisen valmentajan tuen työnhaussasi tai auttamaan sinua löytämään osaamistasi vahvistavaa koulutusta.

arffman_logo_black_RGB (2).png
bottom of page