top of page
Candy Cotton

Perhevapaalta työelämään -valmennukset

Varsinais-Suomessa

Aurakoulutus Oy

Happy Girl with Dad

Mitä valmennuksessa tehdään?

Perhevapaalta työelämään -valmennus on vanhemmille räätälöityä uravalmennusta, jonka tavoitteena on sujuvoittaa siirtymistä perhevapaalta lähemmäs työelämää. Valmennus on rentoa, kannustavaa ja käytännönläheistä. Etsitään yhdessä tietoa ja ratkaisuja sinua askarruttaviin asioihin. Valmennuksen aiheet riippuvat tarpeistasi. Valmennuksessa voidaan käsitellä esimerkiksi omien vahvuuksien ja urasuunnan selvittämistä, työnteon vaihtoehtoja, koulutusmahdollisuuksia, nykyaikaista tuloksellista työnhakua, erottuvien yksilöllisten työnhakupapereiden tekemistä, suhteiden ja verkostojen hyödyntämistä, työn ja perhe-elämän tasapainottelua, arjen haasteiden helpottamista, tukiasioita sekä omien voimavarojen ja hyvinvoinnin tukemista ja kohentamista. Valmennukseen osallistuminen selkeyttää ajatuksiasi seuraavista askeleistasi urapolullasi ja saat konkreettisen suunnitelman jatkoa varten. Edetään sinun ja perheesi tahdilla uratavoitettasi kohti.

Kenelle valmennus on ja miten se järjestetään?

Valmennukseen voi osallistua perhevapaalla olevat varsinais-suomalaiset vanhemmat erilaisine työmarkkinatilanteineen, koulutustaustoineen, aikatauluineen ja tavoitteineen. Sinulla voi olla, mutta ei tarvitse olla, voimassa olevaa työsuhdetta, töihin palaamiseen tai niiden hakemiseen voi liittyä epävarmuuksia tai voit esimerkiksi olla etsimässä uutta urasuuntaa. Maksuttomaan, vapaaehtoiseen matalan kynnyksen uravalmennukseen kuuluu yksilötapaamisia, joissa edetään tavoitteesi mukaan, sekä ryhmätapaamisia, joissa voit myös verkostoitua ja saada vertaistukea. Valmentaja pysyy samana koko palvelun ajan, jolloin voidaan keskittyä tehokkaasti tilanteesi edistämiseen.

 

Aurakoulutus Oy toteuttaa valmennusta omissa tiloissaan Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella, osoitteessa Läntinen Pitkäkatu 21–23 D. Palvelu kestää noin 3kk ja se sisältää  14h yksilövalmennusta ja 10h ryhmävalmennusta. Valmennuksen voi myös käydä etänä. Tapaamisajat sovitaan kanssasi. Huomioittehan, että valmennukset päättyvät 31.10.2023. Näin ollen valmennustunnit eivät välttämättä täyty täysimääräisinä, jos aloitat valmennuksen vasta myöhemmin syksyllä. Ilmoittaudu mukaan ilmoittautumislomakkeen kautta ja kuljetaan kimpassa seuraavat askeleet urapolullasi.

Lue lisää valmennuksista Turussa täältä.

School Notebook
Sanna.jpg
Valmentaja
Sanna Rose

Sanna on helposti lähestyttävä ja luova ongelmanratkaisija. Hän on hyvä löytämään ihmisistä heidän parhaat puolensa ja pinnan alla piilevät taidot. Sannalla on roppakaupalla kärsivällisyyttä ja huumorintajua sekä pitkä kokemus työvalmentajan tehtävistä. Hän on ohjannut työssään monesta kulttuuritaustasta tulleita henkilöitä. Sanna on itsekin äiti, joten työn ja perhe-elämän yhdistämisen kuviot ovat tuttuja.

 

"Varmasti löydämme sinulle polun eteenpäin. Kuljetaan sitä hetken matkaa yhdessä, kunnes suunta löytyy."

Valmentaja
Suvi Halttu

Suvilla on runsaasti ideoita ja monipuolista kokemusta opiskelumaailmasta ja työelämästä. Suvilla on ratkaisukeskeinen, rento ja kannustava ote valmennustyössä. Suvilla on myös omakohtaista tuoretta kokemusta perhevapaalta töihin siirtymisestä.

 

”Parasta työssäni on se, kun olemme raivanneet reitin lippulappuviidakon ja arjen haasteiden halki ja asiakas toteaa löytäneensä juuri sen hänen juttunsa.”

Aurakoulutus Oy

Varsinais-Suomessa valmennusta toteuttaa Aurakoulutus Oy, joka on kokenut ja käytännönläheinen uravalmennusalan toimija. Meillä on kokemusta tuloksellisista työhön ja koulutukseen ohjaavista uravalmennuspalveluista vuodesta 1999 ja perhevapaalaisten menestyksekkäästä valmentamisesta vuodesta 2021. Meillä on toimivat yhteistyöverkostot yritysten, oppilaitosten, järjestöjen sekä viranomaistahojen kanssa. Otteemme valmennustyöhön on asiakaskeskeinen, rento ja motivoiva. Valmentajamme ovat osaavia, huumorintajuisia ja

haluavat helpottaa sinun siirtymistäsi perhevapaalta lähemmäs työelämää.

Aura koulutus_logo.png
bottom of page