Candy Cotton

Perhevapaalta työelämään -valmennukset

Turussa

Aurakoulutus Oy ja

Turun TAITO-Koulutus Oy

Tiedote: Seuraavat valmennukset alkavat tammikuussa 2023​

Päivitämme valmennuksiamme vuodelle 2023, jonka vuoksi uusien ryhmien alkamisessa tulee pieni tauko marras-joulukuun aikana. Ei kuitenkaan hätää! Ilmoittautuminen ei ole sulkeutumassa, mutta huomioithan valmennukseen ilmoittautuessasi ensi vuoden ensimmäisten valmennusten alkamisajankohdat.

 

Seuraavat valmennukset alkavat heti tammikuussa 2023. Ilmoittautuminen pysyy meillä koko ajan auki, joten voit ilmoittautua jo ennakkoon ensi vuoden puolella alkavaan valmennukseen. Saat ennakkoilmoittautumisesta vahvistusviestin ja sinuun ollaan yhteydessä tammikuun alussa. Tammikuussa oudosta numerosta tuleva puhelu onkin todennäköisesti uusi valmentajasi! Valmennuksiin ilmoittautuminen jatkuu edelleen kesäkuun 2023 loppuun saakka.

Lämpimästi tervetuloa mukaan uuteen seikkailuun!

Happy Girl with Dad

Mitä valmennuksessa tehdään?

Perhevapaalta työelämään -valmennus on vanhemmille räätälöityä uravalmennusta, jonka tavoitteena on sujuvoittaa siirtymistä perhevapaalta lähemmäs työelämää. Valmennus on rentoa, kannustavaa ja käytännönläheistä. Etsitään yhdessä tietoa ja ratkaisuja sinua askarruttaviin asioihin. Valmennuksen aiheet riippuvat tarpeistasi. Valmennuksessa voidaan käsitellä esimerkiksi omien vahvuuksien ja urasuunnan selvittämistä, työnteon vaihtoehtoja, koulutusmahdollisuuksia, nykyaikaista tuloksellista työnhakua, erottuvien yksilöllisten työnhakupapereiden tekemistä, suhteiden ja verkostojen hyödyntämistä, työn ja perhe-elämän tasapainottelua, arjen haasteiden helpottamista, tukiasioita sekä omien voimavarojen ja hyvinvoinnin tukemista ja kohentamista. Valmennukseen osallistuminen selkeyttää ajatuksiasi seuraavista askeleistasi urapolullasi ja saat konkreettisen suunnitelman jatkoa varten. Edetään sinun ja perheesi tahdilla uratavoitettasi kohti.

Kenelle valmennus on ja miten se järjestetään?

Valmennukseen voi osallistua perhevapaalla olevat varsinais-suomalaiset vanhemmat erilaisine työmarkkinatilanteineen, koulutustaustoineen, aikatauluineen ja tavoitteineen. Sinulla voi olla, mutta ei tarvitse olla, voimassa olevaa työsuhdetta, töihin palaamiseen tai niiden hakemiseen voi liittyä epävarmuuksia tai voit esimerkiksi olla etsimässä uutta urasuuntaa. Maksuttomaan, vapaaehtoiseen matalan kynnyksen uravalmennukseen kuuluu yksilötapaamisia, joissa edetään tavoitteesi mukaan, sekä ryhmätapaamisia, joissa voit myös verkostoitua ja saada vertaistukea. Valmentaja pysyy samana koko palvelun ajan, jolloin voidaan keskittyä tehokkaasti tilanteesi edistämiseen.

 

Aurakoulutus Oy ja Turun TAITO-Koulutus Oy toteuttavat ryhmittymänä valmennusta omissa tiloissaan Turussa hyvien kulkuyhteyksien varrella, osoitteissa Läntinen Pitkäkatu 21–23 D ja Aninkaistenkatu 7. Palvelu kestää 3kk ja se sisältää  14h yksilövalmennusta ja 10h ryhmävalmennusta. Tapaamisajat sovitaan kanssasi. Ilmoittaudu mukaan ilmoittautumislomakkeen kautta ja kuljetaan kimpassa seuraavat askeleet urapolullasi.

Lue lisää valmennuksista Turussa täältä.

School Notebook
Anna Kamotzkin.jpg

Valmentaja

Anna Kamotzkin

Anna on valmentajana parhaimmillaan silloin, kun asiakkaalla on vielä epävarmuutta siitä mihin suuntaan hän haluaa jatkaa. Hänen pyrkimyksensä on tukea laaja-alaisesti asiakkaan hyvinvointia ja tavoitteita. Annalla on itselläänkin monimuotoista, pitkän linjan kokemusta perheen ja työelämän yhdistämisestä. Hän on ohjannut paljon myös maahanmuuttajaäitejä ja -perheitä. Kulttuurien välinen vuorovaikutus on Annasta innostavaa.

”Ongelmat ovat ratkaisuja varten! Ei ole olemassa sellaista umpikujaa, josta ei löydettäisi toimivaa tietä eteenpäin.”

Suvi Halttu.jpg

Valmentaja

Suvi Halttu

Suvilla on runsaasti ideoita ja monipuolista kokemusta opiskelumaailmasta ja työelämästä. Suvilla on ratkaisukeskeinen, rento ja kannustava ote valmennustyössä. Suvilla on myös omakohtaista tuoretta kokemusta perhevapaalta töihin siirtymisestä.

 

”Parasta työssäni on se, kun olemme raivanneet reitin lippulappuviidakon ja arjen haasteiden halki ja asiakas toteaa löytäneensä juuri sen hänen juttunsa.”

Aurakoulutus Oy ja
Turun TAITO-Koulutus Oy

Ryhmittymänä valmennusta toteuttavat Aurakoulutus Oy ja Turun TAITO-Koulutus Oy ovat kokeneita uravalmennus- ja koulutusalan toimijoita. Meillä on monipuolista alueellista tuntemusta ja tiiviit yhteistyöverkostot Varsinais-Suomen yritysten, oppilaitosten, järjestöjen sekä viranomaistahojen kanssa. Otteemme valmennustyöhön on rento, ratkaisukeskeinen ja kannustava. Valmentajamme ovat osaavia, huumorintajuisia ja haluavat helpottaa sinun siirtymistäsi perhevapaalta lähemmäs työelämää.

Aura koulutus_logo.png
taito_logo.png