top of page

Acerca de

Candy Cotton

Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee verkkopalvelua www.perhevapaaltatyoelamaan.fi ja siihen liittyviä sosiaalisen median kanavia Facebook, Instagram, LinkedIn ja YouTube -palveluissa. Perhevapaaltatyoelamaan.fi on Uudenmaan ELY-keskuksen verkkopalvelu, jonka sisällöstä vastaavat Perhevapaalta työelämään -hankkeen hanketyöntekijät.  

 

Perhevapaaltatyoelamaan.fi on julkaistu 28.4.2021. 

Saavutettavuusseloste on päivitetty 27.4.2021. 

 

Palvelun saavutettavuus on arvioitu Perhevapaalta työelämään -hanketyöntekijöiden toimesta. Saavutettavuuden arviointi on toteutettu 27.4.2021. 

 

Digitaalisen palvelun saavutettavuuden tila

Sivustolla on huomioitu monia saavutettavuuden kannalta tärkeitä asioita. Sivusto ei kuitenkaan täytä kaikkia kriittisiä saavutettavuusvaatimuksia. Näin verkkopalvelu ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen.  

Sivuston rakennetta ei ole testattu siten, että sen voitaisiin taata olevan ohjelmallisesti selvitettävissä. 

  • 1.3.1 Informaatio ja suhteet 

  • 3.1.1 Sivun kieli 

  • 3.1.2 Osien kieli 

  • 1.4.13 Sivuston Instagram-kollaaseissa osoittimen vieminen kuvan päälle tuo esiin kyseisen julkaisun kuvatekstin. Kollaaseissa ei ole tällä hetkellä mekanismia, jolla näkyviin tulleen sisällön saa piilotettua siirtämättä osoitinta tai kohdistusta.

Candy Cotton

Huomasitko saavutettavuuspuutteen perhevapaaltatyoelamaan.fi:ssä? 

Kerro meille saavutettavuuspuutteesta perhevapaaltatyoelamaan.fi:ssä. Teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.


Jos tarvitsemasi sisältö ei ole saavutettava, ota meihin yhteyttä, jotta voimme sopia informaation toimittamisesta saavutettavassa muodossa. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen tomi.majuri@ely-keskus.fi tai alla olevalla verkkolomakkeella. 

Kiitos viestistäsi!
Candy Cotton

Etelä-Suomen aluehallintovirasto valvoo saavutettavuuden toteutumista 

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastamisessa voi mennä enintään 14 päivää. Saavutettavuuspalautteen voit antaa yllä olevalla lomakkeella. 
 
Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Tee ilmoitus saavutettavuuspuutteesta Etelä-Suomen aluehallintovirastoon

bottom of page